Cash Flow analys med BI

Framgång handlar inte om "allt om Benjamins" - men bra ekonomiska beslut är grunden för varje företags tillväxt och välstånd. I ett land där 25% av företagen misslyckas på grund av kassaflöde är det viktigare än någonsin att ha en solid förståelse för hur kassaflödet bidrar till ditt företag och hur teknik, som affärsintelligens (BI), kan hjälpa till att hålla dina kontanter under kontroll .

Kassaflödesanalys används för finansiell rapportering. Genom att granska ditt företags kassaflöde och utflöden under en viss period kan du se var kontanter genereras och spenderas så att du kan planera i enlighet med detta. Kontroll över dina kontanter kan inte bara skydda ditt företag under osäkra tider utan öppnar dörrar till nya möjligheter.

Tjänar du eller förlorar du pengar? Oavsett om du är en ny start eller ett etablerat företag, är kassaflödet avgörande i varje led i ett företags livscykel. Du behöver pengar för allt, från att köpa lager till att anställa en ny anställd. Nyckeln till att uppnå stabilitet och förutsägbarhet är att ha rätt processer och teknik på plats som hjälper dig att hantera och förutsäga ditt kassaflöde.

 


Skriv ut