Bygg ett ulitimat dashboard för affärs & sälj

Vi vet alla att data är nyckeln till beslutsfattande. I ett snabbt jobb som försäljning är du omgiven av det. Från att samla in kunddata till övervakning av försäljningsstatus till spårningsmål samlar säljare in och använder data vid varje möjlig minut.

Utmaningen med att ha all denna information till hands är att organisera den. Utan rätt strategi och affärsintelligensverktyg finns det inte möjlighet att få meningsfull insikt från de data du arbetar så hårt för att samla in. Det är här försäljnings-dashboards har visat sig vara mycket effektiva.

När det gäller försäljning spelar instrumentpaneler en enorm roll i att hantera den dagliga verksamheten, mäta prestanda och anpassa sig snabbt till förändrade förhållanden. Med en välorganiserad instrumentbräda designad för att uppfylla ett specifikt mål kan en försäljningschef titta på nyckelmått på en enda skärm och fatta snabba beslut baserade på fakta.

Om du letar efter ett bättre sätt att spåra ditt säljteams framsteg och uppfylla dina intäktsmål snabbare i år kan Jet Global hjälpa till. Business intelligence (BI) är vår specialitet, och vi har haft mycket erfarenhet av att arbeta med toppförsäljningsorganisationer och ambitiösa team som vill få mer värde på deras data.

För att skapa dig framgång för analyser har vi skapat en snabbguide för hur du skapar den ultimata försäljningsinstrumentpanelen. Fortsätt läsa för mer inblick i de försäljningsmetriker du bör spåra och instrumentpanelerna du bör använda.

 


Skriv ut