Analys, Budget & Rapport

Jet Global

Nu kan du äntligen uppnå effektiv och effektiv hantering och kontroll av din budgeteringsprocess i Microsoft Dynamics med Jet BudgetsStrukturerad och kontrollerad budgetlösning avsedd för små och medelstora företag. Frigör dina resurser från en besvärlig datainsamling och istället ge dem budgetar som är anpassade och enkla att följa upp.

Enkel åtkomst till data tack vare "gör det själv" rapportering! Det är över och måste vänta på att någon annan skapar och kör dina rapporter för dig. Med Jet Reports kan du utforska data och skapa eller ändra dina egna rapporter utan att behöva programmera kunskaper.

Image

Nu kan du äntligen konsolidera med dina tredjeparts datakällor

Jet Analytics kan integreras med hundratals lösningar, vilket gör det enkelt att konsolidera alla dina applikationer och är snabb att implementera. Här är bara några av de plattformar vi integrerar med

 1. Visma
 2. Microsoft Dynamics 365,
 3. Navision
 4. Microsoft Azure, Active Directory, SharePoint & Exchange
 5. Microsoft Excel samt alla Office applikationer
 6. Sage
 7. SAP 
 8. QuickBooks
 9. NetSuite
 10. Salesforce
 11. Sugar CRM
 12. Google Analytics

Om Jet Budget

Vad är Jet Budget
Jet Budgets är en webbaserad lösning för att effektivisera och hantera budgeteringsprocessen. Jet Budgets stärker samarbetet, ökar noggrannheten och sparar tid för budgetägare i små och medelstora företag, där den nuvarande budgetprocessen kräver att hantera flera kalkylblad som gör det besvärligt, felaktigt och tidskrävande.